De zwangerschap van Marjolein | Week 26

De zwangerschap van Marjolein | Week 26

Deze week een vol weekje, maar wel met allemaal leuke dingen!
Dinsdag was het 5 december, dus Sinterklaas vieren op het werk. Maud had ook op haar groep een feestje en ze was er ’s morgens vroeg al klaar voor;). Er zouden 2 pieten komen en we hadden wat kadootjes voor op de groep. het was gezellig en niet overdreven overweldigend voor de kids. Lekker knus op de grond en na een uurtje weer het ritme van de dag. Ook al vieren wij thuis geen Sinterklaas, dit vindt ik wel altijd erg leuk op het werk. De avond ook nog heerlijk gesport en daarna op de bank geploft en helemaal niks meer.

Energie!

Deze week was ook weer een week waarin ik veel energie had, zo heerlijk, lekker genieten van alles. De zwangerschap, Maud, met zijn 3tjes, thuis, allemaal geluksmomentjes!
Woensdagavond heb ik met een paar vriendinnen/oud-collega’s gezellig aan de thee gezeten bij een van hen thuis. Samen met een van de meiden ben ik zwanger, we schelen 2 maanden. Heerlijk kletsen over de kids, thuis, werk, zo gezellig altijd. Thuisgekomen nog even bankhangen met Jeroen en toen lekker naar bed.

Me-time

Donderdag had ik een ochtend me-time, lekker! Maud was een ochtend extra naar de opvang, inhalen van ziek zijn en ik had met een vriendin een ochtend stad ingepland. Op jacht naar Kerstkleren voor onze kids en ergens een bakkie thee/koffie met wat lekkers. Het was wel weer even geleden dat ik in de stad was geweest en heb een zalige ochtend gehad. Leuke kleren voor Maud gescoord en ze was dan ook helemaal klaar voor de kerstJ. Daarna met zijn 2en neergeploft bij Deli en gesmuld van een heerlijk stuk chocotaart en een cappuccino.

Drukke dag

 

In de middag was het weer cb en prikjestijd voor Maud. Gelijk werd er ook gevraagd hoe het met mij ging, beste mensen altijd wel daar. We zijn daarna nog even doorgereden naar de Praxis, verf halen voor Maud haar nieuwe kamer, leuk!! En dan was de dag nog niet voorbij, want de avond had ik weer de Centering groep van de verloskundige. Alles was weer goed, nette bloeddruk van 126/80 en nu in totaal 5 kg aangekomen, mijn baarmoeder groeide ook weer flink door. Het was een leuke avond!

Weekend

Vrijdag had ik met Maud een lekkere luie dag ingepland, bijna weekend en even pas op de plaats na alle drukte. Jeroen was ook lekker een beetje op tijd thuis, genieten!
Zaterdag was ik de hele middag op pad, ik ging met 2 vriendinnen heerlijk aan de high-tea bij vd Valk in Hoorn. Uiteindelijk zijn we nog langer blijven hangen en hebben we nog zitten borrelen en snacken en rond 22.30 reed ik pas richting huis. In de sneeuw!!

Nog meer sneeuw

De volgende ochtend lag er een dik pak sneeuw buiten, zo leuk!! We hebben veel naar buiten gekeken met Maud naar de sneeuw, die vond het maar gek. Na haar en mijn slaapje (stiekem toch een beetje moe) zijn we even de achtertuin in geweest, Jeroen heeft een grote sneeuwpop gemaakt en Maud vond het allemaal maar bere-interessant.
De rest van de dag hebben we lekker binnen gezeten en gesmuld van warme choco met slagroom en koekjes.

Tot woensdag!!

 

 

Written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Het ouderschap is iets moois maar het kan ook je wereld op zijn kop zetten. Dit brengt vaak onzekerheid met zich mee. Op Plusjezelf delen we persoonlijke verhalen, ervaringen, tips en ideeën die je hopelijk inspireren en verder helpen. Leven vanuit je hart, vertrouwen op je gevoel. Dat is waar Plusjezelf over gaat.

Voer je e-mail adres in en jij bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe berichten!

Voeg je bij 52 andere abonnees

Instagram