De zwangerschap van Marjolein | Week 27

De zwangerschap van Marjolein | Week 27

En deze week was er maandag en dinsdag nog steeds sneeuw, zo leuk! Het was wel een heel geploeg met de wagen van Maud naar het werk, maar ik kwam er.
Jeroen was maandag eerder thuis vanwege de sneeuw, en dat was maar goed ook, want heel NL lag bijna plat! 

Vermoeidheid

Dinsdag was ik na het werken eigenlijk best wel weer moe ineens, gaan de weken dan nu al tellen? Ik heb nog 7 weken te gaan voor mijn verlof, dus hoop het eigenlijk niet. Ik wil de 34 weken wel gewoon halen. Die avond lag ik dus lekker op tijd in mijn bedje. Even energie op doen voor mijn laatste werkdag. En gelukkig ging de woensdag prima, een goede nacht doet een mens dan toch zoveel goeds!

Vrije dag met elkaar


De donderdag waren we heerlijk met zijn 3tjes thuis, Jeroen had vrij, zo lekker!
Donderdag moest Jeroen zijn auto weg voor onderhoud, dus dat heeft hij de ochtend gelijk gedaan en kwam met de leenauto terug. We zijn toen wezen wandelen naar de winkels en hebben gelijk Kerstkaarten en postzegels meegenomen. Daarna zijn Maud en ik lekker gaan slapen
Ik was de rest van de middag druk met schrijven van de kaarten. Jeroen is in Maud haar nieuwe kamer aan de slag geweest! De muren zijn allemaal weer gaatjes, schroefjes en plugjesvrij, het plafond is gewit en 2 muren okergeel, we zijn begonnen!!

Vrijdag

Vrijdag werd ik moe wakker na een rare nacht slapen, veel wakker. Moet ik de middagen dan toch niet gaan slapen? Merk namelijk dat dat vaak is na een dag dat ik de middag sliep, maar ben dan toch ook wel erg moe. Dus heb het dan ook nodig. Eens uitvogelen de aanstaande dagen wat het nu is. En ik had ook ontstoken ogen na die nacht, lekker charmant! Die ochtend wel gelijk op pad, ik ging Jeroen zijn auto weer ophalen, hij had mijn auto mee naar het werk. Maud en ik moesten daar nog even wachten, want ze waren nog niet helemaal klaar, dus met een bakkie thee en Maud een koekje zaten we in de showroom tv te kijken. Rond 10 uur waren we weer thuis en hebben we de rest van de dag erg lui besteed. Toen Maud sliep heb ik gelijk nog de Kerstkadootjes besteld. Bij Jeroen zijn ouders en bij mijn moeder hebben we gezellig allemaal kadootjes onder de boom met Kerst, altijd zo leuk!

Het weekend

Zaterdag was ik weer helemaal fris en fruitig, heerlijk geslapen en dat kwam mooi uit, want om 12.00 ging ik met 2 meiden lunchen van de Maart Mama’s-groep op facebook. Een komt er uit Soest en de ander net als ik ook uit Amersfoort, dus gezellig dichtbij elkaar. We hebben tot 15.30 uur gezeten geloof ik bij de Hebberd, het was gezellig! Lekker gegeten en we kletste wat af, leuk zo!

En ook weer eens tijd voor een buikfoto deze week, zaterdagmiddag dus maar eens even gedaan!
Zondag stond in het teken van ons huis in Kerstsfeer brengen, ik kon alleen niet echt mijn draai vinden, de boom stond uiteindelijk in elkaar en uitgevouwen met de lichtjes erin, maar dat was het, ik was weer eens moeeeeee!! Nouja, dan aanstaande week de rest maar afmaken, het is tenslotte nog geen Kerst:P.

Tot zaterdag!!

Written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Het ouderschap is iets moois maar het kan ook je wereld op zijn kop zetten. Dit brengt vaak onzekerheid met zich mee. Op Plusjezelf delen we persoonlijke verhalen, ervaringen, tips en ideeën die je hopelijk inspireren en verder helpen. Leven vanuit je hart, vertrouwen op je gevoel. Dat is waar Plusjezelf over gaat.

Voer je e-mail adres in en jij bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe berichten!

Voeg je bij 52 andere abonnees

Instagram