Gastblog | Even voorstellen; Marjolein

Gastblog | Even voorstellen; Marjolein

Voor ik moeder was had ik er helemaal niets mee, zwangerschappen. Leuk als een vriendin zwanger was maar hey, ik hoor het wel als de baby er is he?! Sinds ik zelf moeder ben vind ik het iets bijzonders, iets moois en vind ik het leuk als vriendinnen deze bijzondere periode met mij willen delen.

Ook nu is er weer een vriendin in verwachting van haar tweede wonder en ik maar ook jullie hebben de eer mee te mogen genieten van deze bijzondere tijd.

Marjolein neemt ons doe komende 40 weken mee in haar voorbereidingen voor haar tweede wonder dat komen gaat!

Marjolein is 37 jaar en werkzaam in de kinderopvang. Zij woont samen met haar vriend Jeroen die bij Defensie werkt en dochtertje Maud van 1 in het mooie Amersfoort. Ik heb Marjolein ruim een jaar geleden mogen ontmoeten toen we tegelijk zwanger waren en we lief en leed deelde via de app.

Marjolein en Jeroen hadden de wens een broertje of zusje voor Maud op de wereld te zetten die niet veel qua leeftijd zou schelen met haar. Een vriendje of vriendinnetje voor het leven. Toen Marjolein stopte met de anticonceptie was het al snel raak. Helaas ging deze zwangerschap mis in de eerste weken. Extra bijzonder en emotioneel was het dan ook toen zij direct weer zwanger raakt een nu mag genieten van de bewegingen van het kindje in haar buik.

Iedere zaterdag zal er een blog van Marjolein op Plusjezelf verschijnen over haar zwangerschap en deelt ze alle spannende, mooie maar ook de zware momenten. Hoe is het om in verwachting te zijn van je tweede kindje terwijl je er nog eentje in de luiers hebt? Ik zeg, pak een lekker kopje thee en geniet gewoon lekker iedere week mee! Want een zwangerschap blijft iets bijzonders.

Written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Het ouderschap is iets moois maar het kan ook je wereld op zijn kop zetten. Dit brengt vaak onzekerheid met zich mee. Op Plusjezelf delen we persoonlijke verhalen, ervaringen, tips en ideeën die je hopelijk inspireren en verder helpen. Leven vanuit je hart, vertrouwen op je gevoel. Dat is waar Plusjezelf over gaat.

Voer je e-mail adres in en jij bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe berichten!

Voeg je bij 52 andere abonnees

Instagram
Instagram did not return any images.