Instagram-Adventskalender; 24 dagen lang iets te winnen!

Instagram-Adventskalender; 24 dagen lang iets te winnen!

Hey, dat is gek… Een berichtje in de avond, zo even tussendoor. Ja, ik weet het! Maar het is vandaag 30 november en ik heb leuk nieuws te vertellen. Het is namelijk zo dat ik meedoe aan een adventskalender-actie op Instagram!

Een adventskalender-actie op Instagram? Ja! Samen met 11 andere (voornamelijk) bloggers organiseren wij 24 dagen lang, iedere dag leuke winacties. Dat betekent dat jullie 24x kans maken op het winnen van iets leuks! Wat deze winacties zijn, dat ga ik natuurlijk nu nog niet verklappen, Je weet tenslotte ook niet wat van te voren wat je krijgt als je op je kartonnen Adventskalender een vakje opent. Omdat ik uiteraard niet wil dat jullie iets missen, deel ik de winacties ook dagelijks op mijn eigen Instagram.

Hoe wat waar?

Zoals ik al schreef, wordt er elke dag een nieuwe winactie bekend gemaakt. Deze winactie is vanaf het moment van posten maar 24 uur geldig dus je moet er echt snel bij zijn! Om kans te maken moet je alle 12 de deelnemers volgen op Instagram. Reageer vervolgens op de winactie, waarom wil jij dit winnen en tag minimaal 1 vriend/vriendin die dit ook leuk zou vinden.

Delen & regrammen van de winactie is natuurlijk toegestaan maar niet verplicht. De winnaar wordt daarna zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Hierbij een overzicht van alle deelnemers (klik op de deelnemers om direct naar hun instagram te gaan)

1 & 23 December Ladybos.nl 

2 & 9 December BloggerGwendy

3 & 24 December  Fromcouchgirltofitnessgirl

4 & 14 December Doormamagetest

5 & 7 December Juulsblogt

6 & 13 December Hemelsblauw.

8 & 19 December Grofgeluk

10 & 18 December Zo Lien

11 & 17 December Kiekmijnou

12 & 20 December HannekeJohanna

15 & 21 December SRSCK

16 & 22 December Younaileditnl

 

 

Heel veel plezier allemaal!

 

 

 

 

Written by

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Het ouderschap is iets moois maar het kan ook je wereld op zijn kop zetten. Dit brengt vaak onzekerheid met zich mee. Op Plusjezelf delen we persoonlijke verhalen, ervaringen, tips en ideeën die je hopelijk inspireren en verder helpen. Leven vanuit je hart, vertrouwen op je gevoel. Dat is waar Plusjezelf over gaat.

Voer je e-mail adres in en jij bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe berichten!

Voeg je bij 52 andere abonnees

Instagram