Over mij • Plusjezelf

Ik ben Carmelina, 32 jaar en gelukkig getrouwd met Bas. Samen hebben wij 2 prachtige, eigenwijze kinderen; Luka en Jonah. Ik werk als coach, ben gecertificeerd…

Lees meer

Ik ben Carmelina, 32 jaar en gelukkig getrouwd met Bas. Samen hebben wij 2 prachtige, eigenwijze kinderen; Luka en Jonah. Ik werk als coach, ben gecertificeerd weerbaarheidstrainer en sociale vaardigheidstrainer. Ik heb veel ervaring mogen opdoen in het begeleiden van kinderen, jongeren en ouders in verschillende settings, waaronder de (gesloten) jeugdzorg, opvoedondersteuning, (medische) kinderopvang en de gehandicaptenzorg.

Als moeder weet ik als geen ander dat je als ouder het beste voor je kind wilt. Je kind is het meest dierbare dat er op deze aarde rondloopt. Je wilt je kind beschermen en helpen in zijn ontwikkeling. Ik herinner mij nog goed dat ik de eerste keer moeder werd en Luka voor het eerst in mijn armen had. Naast dat ik intens gelukkig was en overspoeld werd door liefde, was daar ook een ander gevoel; onzekerheid. Dit prachtige wonder, compleet afhankelijk van mij, kan ik dat wel??

Naast die onzekerheid merkte ik na beide zwangerschappen dat ik echt weer even moest zoeken naar mezelf en de juiste balans tussen al die verschillende rollen moest gevonden worden.

Daarom ben ik deze blog begonnen. Want hoe vind je die balans nou? Hoe verlies je jezelf (en je partner) niet uit het oog? Hoe krijg je het voor elkaar om te leven vanuit je hart en te vertrouwen op je gevoel? Ik neem jullie mee op reis in mijn eigen zoektocht naar die balans, geef tips en trucs en deel ik mijn persoonlijk verhaal in de hoop dat ze jou inspireren en verder kunnen helpen.

 

Wil je meer weten of vind je het leuk om eens samen te sparren? Neem dan vooral contact met mij op!

Het contactformulier 

 

Welkom!

Het ouderschap is iets moois maar het kan ook je wereld op zijn kop zetten. Dit brengt vaak onzekerheid met zich mee. Op Plusjezelf delen we persoonlijke verhalen, ervaringen, tips en ideeën die je hopelijk inspireren en verder helpen. Leven vanuit je hart, vertrouwen op je gevoel. Dat is waar Plusjezelf over gaat.

Voer je e-mail adres in en jij bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe berichten!

Voeg je bij 52 andere abonnees

Instagram