Samenwerken • Plusjezelf

Samenwerken Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Plus jezelf. Samenwerken kan op verschillende manieren, hieronder vertel ik er wat meer over….

Lees meer

Samenwerken

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Plus jezelf. Samenwerken kan op verschillende manieren, hieronder vertel ik er wat meer over.

Ik schrijf graag over nieuwe producten, hotspots of events die aansluiten bij Plus je zelf. Ik vind het leuk om mee te denken over hoe we gezamenlijk jouw product of dienst onder de aandacht kunnen brengen. Afhankelijk van de doelstelling wordt content op het juiste kanaal geplaatst.  Wil je de mogelijkheden verkennen stuur mij dan een mail met jou ideeën en wensen. info@plusjezelf.nl

Bloggen bij Plusjezelf?

Dat kan natuurlijk ook! Lijkt jou het leuk om een blog te schrijven voor Plus jezelf? Dat kan, maar daar zitten wel een aantal voorwaarden aan vast. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is daar één van. Stuur mij een email met jou motivatie en jou ideeën en wie weet verschijnt jouw blog binnenkort op Plus jezelf. info@plusjezelf.nl

Stuur mij een bericht

 

Welkom!

Het ouderschap is iets moois maar het kan ook je wereld op zijn kop zetten. Dit brengt vaak onzekerheid met zich mee. Op Plusjezelf delen we persoonlijke verhalen, ervaringen, tips en ideeën die je hopelijk inspireren en verder helpen. Leven vanuit je hart, vertrouwen op je gevoel. Dat is waar Plusjezelf over gaat.

Voer je e-mail adres in en jij bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe berichten!

Voeg je bij 52 andere abonnees

Instagram