De zwangerschap van Marjolein | Week 4 een positieve test!

De zwangerschap van Marjolein | Week 4 een positieve test!

Op mijn verjaardag (2 juli) hadden we al een test gedaan, maar omdat die zoooo licht was hadden we niet echt het idee dat het echt was en hebben de test weggegooid (heb ik bij Maud en de miskraam nooit gedaan). Op 5 juli in de ochtend opnieuw 1 en die had toch zeker wel een duidelijker streepje, we zijn weer zwanger, en dat direct weer na de miskraam, joehoe!! 

Verdwaasd

Beide waren we een beetje verdwaasd en de hele dag hebben we naar elkaar zitten kijken dat we het zo bijzonder vonden. De 3 dagen na 5 juli hebben we elke keer weer getest en de streep werd steeds donkerder, best een beetje oenig, want een streep is een streep toch? Maja.

Weer zaten we een aantal weken in spanning of dit kleintje wel zou blijven plakken. We hopen het zo! Het lijkt ons verschrikkelijk leuk om een klein leeftijdsverschil tussen Maud en haar broertje of zusje te hebben en met dit kleintje zou dat ongeveer 17 maanden zijn.

Wat wij nu zelf hebben berekend zou ik rond 15 maart 2018 uitgerekend zijn, benieuwd of dat straks ook weer klopt bij de verloskundige. Bij Maud dacht ik toen 27 september en toen werd het de 30e, maar ze kwam uiteindelijk op 5 oktober, hahaha.

Deze week

Deze week ben ik ook net weer begonnen met 3 dagen werken na het zwangerschapsverlof en ouderschapsverlof van Maud en ik ben benieuwd hoe dat straks zal gaan met deze zwangerschap. Ga ik de 3 dagen gewoon weer volhouden net als bij Maud? Wel werk ik ze nu alle drie achter elkaar, maar goed, ik ga het wel merken.
Ooooh, en deze week hebben we ook bezoek en de buurt-bbq, dus dat betekend mondje dicht en smoesjes verzinnen voorlopig en daar ben ik zo slecht in!
Wel heb ik mijn zusje en een paar vriendinnetjes het meteen verteld, Jeroen heeft het ook aan een paar mensen verteld, want we moeten het wel met een paar mensen kunnen delen😉.

Het is weer zo spannend !!!

Previous post
Written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Het ouderschap is iets moois maar het kan ook je wereld op zijn kop zetten. Dit brengt vaak onzekerheid met zich mee. Op Plusjezelf delen we persoonlijke verhalen, ervaringen, tips en ideeën die je hopelijk inspireren en verder helpen. Leven vanuit je hart, vertrouwen op je gevoel. Dat is waar Plusjezelf over gaat.

Voer je e-mail adres in en jij bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe berichten!

Voeg je bij 52 andere abonnees

Instagram