De zwangerschap van Marjolein | Week 18

De zwangerschap van Marjolein | Week 18

De 2e week dat Jeroen op oefening is, we zijn aan het aftellen, volgende week dinsdag komt hij weer thuis, nog een ruime week, joepieee !!

Deze week was weer een goede week voor mij, voelde mij goed en de energie was weer aanwezig.

Gekke vlekken

Maud had haar verjaardag gevierd op Snorkelland maandag. Het is zo schattig om die foto’s te zien die er dan gemaakt zijn!
Woensdag had ik weer een cursusochtend, dus een vriendin kwam op Maud passen en de middag had ik vrij genomen. Net op het moment dat ik weg wilde gaan naar een kledingoutlet zag ik dat Maud allemaal rare vlekken had op haar armen en benen had. Het leek er net op alsof ze door de brandnetels was gerold.  Ik heb toen maar meteen de dokter gebeld en kon gelukkig gelijk even langskomen. Hij kon geen gekke dingen vinden en dacht daarom aan een allergische reactie. Voor wat, geen idee.  Als het vrijdag nog steeds niet weg was moest ik terugkomen. Gelukkig was alles vrijdag weg en was het dus niet nodig dat nog een keer naar de huisarts moesten. Ik vond het wel gek hoe zoiets ineens kan opkomen en ik heb nog steeds geen idee wat het nou geweest is.
Na de dokter alsnog richting de outlet en ben goed geslaagd voor Maud, anders bijna €300,- en nu €75,-!! Daar worden mama’s blij van.

Buik vastleggen

Donderdag was het weer eens tijd voor de buikfoto’s, ik had er inmiddels 4, maar had er nog niks mee gedaan. Eens even een beetje knutselen op mijn telefoon, en een mooi plaatje gemaakt. Van de 1e naar de laatste was er alweer een mooie babybuik gevormd, trots ben ik weer!!

We zijn ook nog even naar de Prenatal geweest, Maud haar nieuwe autostoel was geleverd. Ik heb nog een slaapzak meegenomen en de blije doos mochten weer natuurlijk ook weer ophalen. Ik ben benieuwd of hij heel anders is dan vorig jaar.

Heerlijk weer


Het weekend hebben we genoten van het prachtige weer, zaterdag was ik druk om onze vierkante meter tuin op te ruimen. Die komt volgend jaar weer terug (alhoewel, dan ben ik net bevallen denk ik;)).
Maud en ik hebben zondag een groot stuk door de wijk gelopen. Ik had wat lekkers en wat te drinken mee en we hebben nog een tijdje bij een speeltuintje gezeten. Nou ja, ik zitten en  Maud ging op ontdekkingstocht. Heerlijk om te zien en lekker om die voelen, en dat in oktober!  Dit zijn van die geluksmomentjes!!

Tot woensdag weer!!

 

Written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Het ouderschap is iets moois maar het kan ook je wereld op zijn kop zetten. Dit brengt vaak onzekerheid met zich mee. Op Plusjezelf delen we persoonlijke verhalen, ervaringen, tips en ideeën die je hopelijk inspireren en verder helpen. Leven vanuit je hart, vertrouwen op je gevoel. Dat is waar Plusjezelf over gaat.

Voer je e-mail adres in en jij bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe berichten!

Voeg je bij 52 andere abonnees

Instagram