De zwangerschap van Marjolein | Week 19

De zwangerschap van Marjolein | Week 19

Joepieeee!!!! deze week komt Jeroen op de dinsdag weer thuis, heerlijk weer compleet met zijn 3 ½;).
Deze week is het visiteweek aan het einde, mijn vader en zijn vriendin zijn een week over uit Engeland en die komen donderdag en vrijdag ook gezellig bij ons. Je spreekt elkaar wel via de app, telefoon, mail en Skype, maar om elkaar in het echt te zien is toch altijd wel erg leuk. Afgelopen zomer waren wij met zijn 3tjes nog een lang weekend naar Engeland geweest met de boot, was ook gezellig!

Ik voelde mij goed!

Deze week voelde ik mij ook weer goed. De werkdagen gingen prima en ik krijg ook altijd een boost als Jeroen weer thuiskomt. Dus dat speelde ook zeker mee. Ook had ik geen bloedverlies meer, nu blijven duimen dat dat zo blijft, want ik ben er wel een beetje klaar mee nu.

Eindelijk weer compleet

Dinsdagavond zijn Maud en ik de auto ingegaan om Jeroen op te halen bij de basis.  Maudje in haar pyjama in de auto, zodat ze gelijk haar bedje in kon als we terug waren. Wij hebben nog heel even zitten kletsen bij thuiskomst en daarna snel het bedje in want ik moest de volgende dag gewoon werken.
Ik had weer een hele werkdag voor de boeg na vorige week de middag vrij geweest te zijn, Jeroen had gelijk een gezellige dag samen met Maud. Daar kan ik zo van genieten als ik hoor dat ze zo’n gezellige dag samen hebben en ben ook zo benieuwd hoe hij het straks gaat doen met 2 kindjes. Trouwens, ben ook erg benieuwd hoe ik het zelf met 2 kinderen ga doen straks, krijgt Maud nog genoeg aandacht, hoe is ons 2e kindje, hoe ga ik het vinden, wat voor ritme gaan we krijgen? Genoeg vragen en soms vliegt het me ook wel aan, Maud is ook nog zo klein…

De rest van de week

Donderdag hebben we een hele gezellige dag gehad met mijn vader en Sue, mijn zusje kwam ook gezellig met mijn nichtje en we hebben heel wat afgekletst en de meisjes hadden ook veel plezier met elkaar. De avond zijn we gezellig wezen eten bij het pannenkoekenhuis hier in de wijk en daarna was ik ook best wel weer moe. Snel ons bedje in en de volgende dag kwamen mijn vader en Sue nog even terug voor een bakkie koffie voor ze weer verder Nederland introkken. Nu zaten ze hier in een hotel vlak in de buurt.
Zaterdag heb ik heerlijk gesport en ik kijk alweer uit naar volgende week!
De Centering heb ik afgezegd, want Jeroen heeft avonddienst, dus ik heb donderdag een losse controle en vrijdag hebben we dan de 20-wekenecho, spannend !!

Tot Zaterdag!!

 

Written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Het ouderschap is iets moois maar het kan ook je wereld op zijn kop zetten. Dit brengt vaak onzekerheid met zich mee. Op Plusjezelf delen we persoonlijke verhalen, ervaringen, tips en ideeën die je hopelijk inspireren en verder helpen. Leven vanuit je hart, vertrouwen op je gevoel. Dat is waar Plusjezelf over gaat.

Voer je e-mail adres in en jij bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe berichten!

Voeg je bij 52 andere abonnees

Instagram