De zwangerschap van Marjolein | Week 21

De zwangerschap van Marjolein | Week 21

Daar ben ik weer, maar deze week is eigenlijk wel een hele saaie week.
Alhoewel, het ging eigenlijk gewoon heel goed met mij en weer een week zonder bloedverlies! Ik durf voorzichtig te denken dat het nu echt klaar is. Nu maar hopen dat ik de goden echt niet aan het verzoeken ben. 

Weer lekkerder in mijn vel

Toch ben ik wel blij om te merken dat mijn werkdagen goed gaan. De vermoeidheid valt weer erg mee en dat doet mij met alles goed. Ik ben weer een stuk gezelliger,  een stuk vrolijker, en energieker. Ook zeker fijn voor alle mensen om mij heen. Want ik kan soms zo balen als ik niet lekker in mijn vel zit omdat ik daan dan ook echt niet gezellig of fijn kan zijn naar anderen. Ik doe dan echt wel mijn best om dat niet te laten merken en soms lukt dat ook maar de mensen die mij echt kennen merken het natuurlijk wel. Bij deze naar iedereen, sorry!!

Boodschappenlijstje

We hebben ook een lijstje gemaakt wat we bij de Ikea willen halen en bekijken zondag. We hadden al veel ideetjes voor Maud haar kamer en daar willen we mee beginnen! Zaterdag heb ik nog even een rondje winkels gedaan, zondagmiddag had ik een babyshower en het kadootje had ik nog niet gehaald dus hup naar de winkel! Uiteindelijk had ik het snel gevonden en konden we na de wekelijkse boodschappen lekker relaxen op de zaterdag. ’s Avonds hebben we ook de uitbreiding voor de babyfoon nog besteld.

Zondag zijn we lekker op tijd naar de Ikea gegaan en hebben eerst gezellig met zijn drietjes een ontbijtje gegeten in het restaurant, heerlijk! Maud vond het allemaal erg interessant en zat helemaal in trance haar broodjes op te peuzelen.
We hebben toen meteen al wat dingetjes meegenomen en ook hebben we spullen op het lijstje gezet en andere er weer afgehaald. Door het lopen kregen we nog andere ideeën en vielen er ook een paar af.

Babyshower

Zondag de babyshower van een vriendin, en wat was die geslaagd! Ze had echt helemaal niks door en ging dan ook met een sprongetje de lucht in, zo verbaasd was ze dat we met een hele groep in de woonkamer stonden, zoooo gelachen hebben we hierom!
De avond lui met de pootjes op de bank, voorbereiden op een nieuwe week!

Tot zaterdag!

Written by

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Het ouderschap is iets moois maar het kan ook je wereld op zijn kop zetten. Dit brengt vaak onzekerheid met zich mee. Op Plusjezelf delen we persoonlijke verhalen, ervaringen, tips en ideeën die je hopelijk inspireren en verder helpen. Leven vanuit je hart, vertrouwen op je gevoel. Dat is waar Plusjezelf over gaat.

Voer je e-mail adres in en jij bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe berichten!

Voeg je bij 52 andere abonnees

Instagram