De zwangerschap van Marjolein | Week 22

De zwangerschap van Marjolein | Week 22

Joehoeee, de goede weken blijven elkaar opvolgen!! Ik begin er langzaamaan te wennen en ook dat ik toch echt geen bloedverlies meer ga krijgen. Zo fijn als je je lijf weer gaat vertrouwen!

 

Nieuw kamertje

 

Deze week zijn we weer verder gegaan met de voorbereidingen van Maud haar kamer, we hebben de definitieve kleuren uitgezocht voor de muren. Het gaat grijs met okergeel worden! Ik ben nu al zo verliefd op die kleur! Op naar de Karwei om de kleuren te halen! Ook komen er nog zwarte accenten, maar dat gaat waarschijnlijk in de meubelen, gordijnen en accessoires zijn.

 

Buik op de foto

 

heb ik nog snel een buikfoto gemaakt, moest eigenlijk anderhalve week terug, maar kon nu ook nog wel. Wat erg dat je nu gewoon al merkt dat je met een 2e veel dingen al vergeet. Maar ik wil net als bij Maud ook bij dit kindje weer een 9 maanden dagboek invullen, alles wil ik hetzelfde. Want ik vindt het zo sneu als de 1e heel veel heeft en de 2e minder.

 

Sporten en lekker lui zijn

 

Dinsdagavond heb ik ook weer heerlijk gesport, het blijft nog steeds lekker en hoop het ook nog lang te doen.
Donderdagavond heb ik lui op mijn telefoon allerlei ideetjes opgedaan op Pinterest, internet en webwinkels, zo heerlijk om weg te dromen en te struinen. We hebben al veel op papier gezet daarna voor inrichting, ideetjes en ook heb ik naar leuke dingetjes gekeken voor op de babykamer. De meubeltjes en kleuren blijven hetzelfde. Maar ook daar komen natuurlijk wel nieuwe accessoires en spulletjes.

 

Shoppen of hergebruiken

 

Als het een meisje wordt hebben we al veel kleren, maar ik wil ook zeker nog kleren erbij en het scheelt al dat het 2 verschillende seizoenen zijn waarin Maud en ons 2e kindje worden geboren. Heel vervelend als er nieuwe kleren moeten komen als het een jongen is of een aanvulling als het een meisje is. Mama kan dan los!!!

 

Energiedip

 

Vrijdag merkte ik wel een dipje in mijn energie, dus heb ik de “Mama-Meeting” van de Facebookgroep van Maart-baby’s afgezegd op de zondag. Zaterdag kregen we ook bezoek, dus zondag dan even pas op de plaats en relaxen met zijn 3tjes in en om ons huisje.

 

Tot woensdag!!

 

Written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Het ouderschap is iets moois maar het kan ook je wereld op zijn kop zetten. Dit brengt vaak onzekerheid met zich mee. Op Plusjezelf delen we persoonlijke verhalen, ervaringen, tips en ideeën die je hopelijk inspireren en verder helpen. Leven vanuit je hart, vertrouwen op je gevoel. Dat is waar Plusjezelf over gaat.

Voer je e-mail adres in en jij bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe berichten!

Voeg je bij 52 andere abonnees

Instagram