De zwangerschap van Marjolein | Week 23

De zwangerschap van Marjolein | Week 23

Haaallo, daar ben ik weer!!

Okeeee, ik weet nu dus ook weer dat ik toch niet al teveel dingen op mijn werkdagen moet doen. Pfff! Naast mijn gewone werkdagen had ik dinsdagavond  ook de EHBO-cursus. Ik moest werken tot 17.00 uur en de cursus was van 18.30 t/m 22.30 uur. Ik ben toen gelijk naar bed gegaan bij thuiskomst, maar merkte de volgende ochtend al dat die werkdag lang ging duren. Jeetje, ik was nog zooooo moe! De woensdag ging gelukkig toch redelijk goed, maar de avond had Jeroen niks aan me.

Balen

 

Ik baal daar dan altijd een beetje van, 2 avonden al dat ik er niet was of gezellig was.
Donderdag heb ik echt een hele luie dag gehad met Maud, mijn energie was er gewoon niet en moest echt bijkomen. Dit soort acties doe ik dus niet meer. Maar hè, ik heb wel weer voor 2 jaar mijn EHBO. Ik heb ook nog lekker even geslapen toen Maud sliep, heel fijn! Die avond zijn we dus gezellig samen vroeg naar bed gegaan, tv nog even aan, en wat te drinken mee. Toch nog een beetje gezellig maken.

 

Gezelligheid

Vrijdag voelde ik mij gelukkig al wat beter en hebben Maud en ik een flink stuk gelopen heerlijk zo in de buitenlucht, krijg ik toch ook altijd weer energie van.
Het weekend hadden we beide dagen bezoek thuis, gezellig druk en leuke dagen. Zaterdag waren Jeroen zijn ouders er en hebben we ook nog lekker wat gegeten bij Hey!Pannenkoek. Dit is het pannenkoekenhuis hier in de wijk. Zoooo lekker altijd! Je kan mij eigenlijk best wel wakker maken voor een pannenkoek. Wel merkte we in de loop van de dag dat Maud niet echt fit leek, maar ze heeft nog gezellig meegegeten van haar eigen eten en gedroeg zich voorbeeldig. Ik vindt dat altijd zo knap van kinderen in een restaurant en Maud doet het dus ook. Al ben ik benieuwd voor hoe lang nog.

 

Maud ziek

Zondag was het toch echt wel een zielig vogeltje die Maud van ons. Ze had koorts, snotjes en heeft dus veel geslapen. Daar tussen gelukkig wel gezellig met de vrienden van ons die hier waren. En de avond hebben we gesmuld van sushi, zooooo lekker! Helaas niet alles wat ik mag eten, maar het kon er mee door. Ik kan echt niet wachten om weer aan de rauwe zalm enzovoorts te kunnen gaan knabbelen, mmm!!

Volgende week hebben we weer controle bij de Centering groep en nog veel meer leuks, tot zaterdag!!

 

Written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Het ouderschap is iets moois maar het kan ook je wereld op zijn kop zetten. Dit brengt vaak onzekerheid met zich mee. Op Plusjezelf delen we persoonlijke verhalen, ervaringen, tips en ideeën die je hopelijk inspireren en verder helpen. Leven vanuit je hart, vertrouwen op je gevoel. Dat is waar Plusjezelf over gaat.

Voer je e-mail adres in en jij bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe berichten!

Voeg je bij 52 andere abonnees

Instagram