De zwangerschap van Marjolein | Week 24

De zwangerschap van Marjolein | Week 24

Okè, dit was wel een hele rare week. Druk, veel geregel en Jeroen had weer avonddienst, altijd wat minder leuk.

 

Centering bijeenkomst

Maud is nog tot donderdag ziek geweest. Ik heb de maandag en dinsdag een halve dag gewerkt en Jeroen heeft de woensdag vrij genomen. Zo konden we elkaar mooi afwisselen.
Maandag had ik de Centering bijeenkomst weer en het was weer een leuke avond. Met mij en de kleine ging alles goed. Bloeddruk van 129/69 en baarmoeder groeide weer hoog en smal, net als bij Maud. Dit kon ik al wel weer even merken aan mijn ribben, auww. We hebben ook gelijk de groeiecho ingepland.

 

Door de dagen heen

Mijn werkdagen gingen prima, wel was ik de donderdag best moe. Het is toch anders als Jeroen avonddienst heeft en ook nu Maud ziek was, je bent toch meer bezig. Ik lag dan ook lekker vroeg in bed met een boekje of de tv nog even aan.
Donderdag ben ik ook begonnen met inpakken voor een weekendje weg. Mijn zusje en ik hadden dat cadeau gedaan aan onze moeder voor haar verjaardag. Met haar beide dochters en kleindochters een weekendje weg. De rest van de dag niet veel gedaan alleen lekker nog relaxen met Maud.

 

Nieuwe auto

Vrijdag was Jeroen weer vrij, dat is hij altijd na een week avonddienst en waren we al vroeg op touw. Ik ging de laatste spulletjes inpakken en Jeroen ging richting Lopik om te kijken naar een auto en als die goedgekeurd werd door hem hebben we een 2e auto voor de deur. Eindelijk weer een eigen auto na jaren! Daar ga ik zo blij van worden! En ja hoor, een uur nadat hij daar was kreeg ik een appje dat we volgende week mijn Fiat Punto gingen ophalen, joepieee!!

 

Weekendje weg


Ondertussen waren mijn mams en zusje ook al hier en waren we de spullen van Maud en mij in de auto van mijn moeder aan het gooien, dat was de ‘propauto’ en ik ging met Maud bij mijn zusje en nichtje in de auto.
We hebben echt een heerlijk weekend gehad met zwemmen, lekker wandelen op het park en het bos naast het park, gourmetten, tv kijken, zussie en ik kletsend in bed, spelletjes doen, de nichtjes waren ook superleuk met elkaar, echt zo genoten! En Maud sliep ook weer zo goed, die kan echt overal slapen, zo fijn!

Written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Het ouderschap is iets moois maar het kan ook je wereld op zijn kop zetten. Dit brengt vaak onzekerheid met zich mee. Op Plusjezelf delen we persoonlijke verhalen, ervaringen, tips en ideeën die je hopelijk inspireren en verder helpen. Leven vanuit je hart, vertrouwen op je gevoel. Dat is waar Plusjezelf over gaat.

Voer je e-mail adres in en jij bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe berichten!

Voeg je bij 52 andere abonnees

Instagram