De zwangerschap van Marjolein | Week 25

De zwangerschap van Marjolein | Week 25

Maandag kwamen Maud en ik weer terug van het weekendje weg. Ik was die dag ook vrij, want ik had geruild met een collega. We konden lekker rustig aan doen en nadat ik Maud in bed had gelegd ben ik gelijk begonnen met uitpakken en opruimen. Gelijk weer alles weg. De avond moest ik helaas nog wel naar mijn werk, we hadden een vergadering.

 

Werken

Deze week werkte ik dus dinsdag tot en met donderdag en dat was ook wel weer gek. Als je andere dagen werkt klopt de week niet op een of andere manier. Dinsdag heb ik heerlijk weer een avondje gesport en ik voelde mij de hele week ook eigenlijk goed, zalig!! Woensdagavond hebben we Maud naar mijn zusje gebracht, die bleef daar een nachtje slapen en de donderdag spelen, want ik werkte natuurlijk. En wat kan ik toch genieten van mijn meisje als ik foto’s krijg vanaf mijn zusje als ik pauze heb.

 

Liefde en onzekerheid

 

Je kindje zo vrolijk en vol plezier zien maakt je moederhart zo groot! En tegelijkertijd bedenk ik mij dat mijn hart straks nog groter gaat worden als ons 2e kindje er ook is. En nog steeds blijft mij dat af en toe benauwen, ga je weer net zoveel van een kindje houden, hoe verdeel je straks je aandacht, er zijn soms dagen dat dat terug blijft komen…

Vermoeidheid

Na mijn werkdagen hebben Maud en ik een lui dagje gehouden op de vrijdag, ik merkte toch dat ik wel wat moeier was dan anders, het was ook actief deze week en het weekend helemaal vol, anders hebben we ook altijd een dag voor onszelf.

Weekend

Het weekend hebben we mijn autootje opgehaald, joepieee, helemaal blij mee!! Ook de wekelijkse boodschappen gedaan en de rest van het weekend helemaal niks. Zondag hebben we heerlijk binnen gehangen met zijn 3tjes, heerlijk samen ontbijten en genieten van elkaar.
Volgende week weer een leuke week voor de boeg en ook weer controle bij de vk. En bijna Sinterklaas!!

Tot zaterdag!!

Written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

Het ouderschap is iets moois maar het kan ook je wereld op zijn kop zetten. Dit brengt vaak onzekerheid met zich mee. Op Plusjezelf delen we persoonlijke verhalen, ervaringen, tips en ideeën die je hopelijk inspireren en verder helpen. Leven vanuit je hart, vertrouwen op je gevoel. Dat is waar Plusjezelf over gaat.

Voer je e-mail adres in en jij bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe berichten!

Voeg je bij 52 andere abonnees

Instagram